Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Πως να στείλετε δωρεάν SMS μέσω ίντερνετ!


Αναφέρομαι για το πώς μπορείτε να στείλετε δωρεάν sms μέσω ίντερνετ!
Η ιστοσελίδα που μας χρησιμοποιούμε, ονομάζεται txtme.gr!
Πώς γίνεται η διαδικασία:
 
Η εγγραφή στην υπηρεσία απαιτεί από το χρήστη να δώσει τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου, στο οποίο θα δεχτεί και τον κωδικό ενεργοποίησης της εγγραφής του μέσω δωρεάν sms, καθώς και στοιχεία όπως username, password, φύλο, ημερομηνία γέννησης, χώρα διαμονής,νομό και περιοχή, email επικοινωνίας, καθώς και από δύο βασικά στοιχεία που αφορούν τον τηλεπικοινωνιακό πάροχο που χρησιμοποιείτε και το μοντέλο του κινητού σας τηλεφώνου. Όλα τα προηγούμενα υποχρεωτικά.
Kάθε μήνυμα που στέλνεται μέσω της υπηρεσίας TxtMe.gr, επιτρέπει κείμενο 100 χαρακτήρων από το χρήστη, συνοδευόμενο από κείμενο 60 χαρακτήρων κάποιας διαφήμισης. Με τον τρόπο αυτό, το κόστος του μηνύματος μεταφέρεται στη διαφημιζόμενη εταιρεία και ο χρήστης στέλνει sms δωρεάν. Επίσης, οι χρήστες λαμβάνουν κάποια διαφημιστικά μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο τους, τον αριθμό των οποίων ορίζουν οι ίδιοι με ελάχιστο μηνιαίο αριθμό τα 10 sms/μήνα. Αυτή είναι η ιδέα και δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις προς τους χρήστες.
Μετά το τέλος της εγγραφής, ο χρήστης θα διαθέτει 50 δωρεάν sms κάθε μήνα, με ανώτατο όριο αποστολής τα 5 δωρεάν sms κάθε μέρα. Παρόλα αυτά, ο χρήστης κερδίζει κάποιους πόντους από τις διαφημίσεις που δέχεται στο κινητό του, τους οποίους μπορεί να ανταλλάξει για δωρεάν sms. Συγκεκριμένα, 10 πόντοι ισοδυναμούν με 1 δωρεάν sms.
Η αποστολή των δωρεάν sms γίνεται στην καρτέλα Free SMS. Στην καρτέλα Info SMS μπορείτε να ορίσετε ποιο είναι το ανώτατο όριο των διαφημιστικών μηνυμάτων που θα δέχεστε κάθε μήνα, ποιες ώρες θα λαμβάνετε τα διαφημιστικά μηνύματα και τέλος τι θέμα θα αφορούν τα διαφημιστικά μηνύματα, επιλέγοντας ανάμεσα σε 14 κατηγορίες.