Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Δείτε αναλυτικά ποιοι προσλαμβάνονται για πεντάμηνη εργασία στο Δήμο Ζαχάρως


Μετά την άρση της απαγόρευσης των διαδικασιών προσλήψεων με διαδικασίες ΑΣΕΠ από το Συμβούλιο της Επικρατείας η ΙΡΙΣ ΑΜΚΕ ανάρτησε χθες τους πίνακες αξιολόγησης των ανέργων που υπέβαλλαν αίτηση προκειμένου να εργαστούν στα προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας.
Η ανάρτηση των πινάκων κατάταξης έγινε στα γραφεία της Εταιρίας, Μιαούλη 1  Πύργος, στη ιστοσελίδα της www.iris-net.gr και στους 5 συμπράττοντες Δήμους.

Οι ενστάσεις, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριών (3) εργάσιμων ημερών, κατατίθενται η αποστέλλονται με συστημένη επιστολή απευθείας στο ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα, Τ.Θ. 14307, Τ.Κ. 11510).
Οι επιτυχόντες θα πρέπει εντός 10 ημερών να δηλώσουν αν αποδέχονται ή όχι την θέση εργασίας σύμφωνα με τους πίνακες κατάταξης.(Δήλωση αποδοχής θέσης) Στην περίπτωση άρνησης η θέση θα καλυφθεί από τους επιλαχόντες.
Η υπογραφή των συμβάσεων με τους προσληφθέντες θα γίνει μετά την παρέλευση του δεκαημέρου, με την προϋπόθεση βεβαίως της έγκρισης των πινάκων από τον ΑΣΕΠ και από την Διαχειριστική Αρχή «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.
Για τα αποτελέσματα του Δήμου Ζαχάρως κατεβάστε το σχετικό αρχείο: