Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Στην Αθήνα ο Κανού


Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Κανού, βρίσκεται στην Αθήνα από το μεσημέρι της Τρίτης. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός προσγειώθηκε λίγο πριν τις 14:00 στην χώρα μας και δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις στο αεροδρόμιο.
Ο παίκτης ήρθε συνοδευόμενος από τον μάνατζερ του, ενώ τον υποδέχτηκε ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς.

Κατευθείαν οδηγήθηκε από τα Σπάτα στον Πειραιά, ώστε να περάσει πρώτα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στο ιδιωτικό νοσοκομείο «Metropolitan».
Εφόσον τα αποτελέσματα είναι θετικά, θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.

Το βράδυ (21:00) της Τρίτης (7/8), θα βρεθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ώστε να παρακολουθήσει από κοντά την φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στη Μάλαγα, παίρνοντας έτσι μία πρώτη γεύση της νέας του ομάδας.

Το ακριβές κόστος της μεταγραφής δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά υπάρχει μία φημολογία που αναφέρει πως η μετακίνηση του Κανού θα φτάσει το 1.500.000 ευρώ (τόσα δηλαδή αναμένεται να δώσει ο Ολυμπιακός στη Σταντάρ Λιέγης που ανήκει ο παίκτης), ενώ το ετήσιο κασέ του Βραζιλιάνου αμυντικού θα κυμανθεί κοντά στις 500.000 ευρώ.