Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Σε Αμαλιάδα - Ζαχάρω η Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής 2012


Έχει πάψει να θεωρείται ένα μουσικό event – είναι πλέον θεσμός. Για 13η συνεχή χρονιά, η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής ετοιμάζεται να γεμίσει πλατείες και δρόμους με ήχους, χρώματα
και ελπίδα, προσφέροντας δωρεάν μουσική σε όλους. Για μία ακόμα χρονιά, ετοιμαζόμαστε για να αναδείξουμε τους νέους καλλιτέχνες. Η Γιορτή που ενώνει καταξιωμένους επαγγελματίες, φιλόδοξους ερασιτέχνες και κοινό σε μια μεγάλη και μοναδική μουσική στιγμή είναι εδώ: Ετοιμαστείτε για την 13η Γιορτή της Μουσικής.

Τρία χρόνια μετά τον επιτυχημένο εορτασμό της Ευρωπαϊκής Γιορτής της μουσικής στις πόλεις του νομού Ηλείας (Πύργος, Αμαλιάδα, Αρχαία Ολυμπία και Γαστούνη), φέτος σκοπεύουμε να μεγιστοποιήσουμε τα αποτελέσματα των εκδηλώσεων μας, προς όφελος του τοπικού πληθυσμού του νομού Ηλείας.

Στο διάστημα 19-20 Ιουνίου 2011 σε κεντρικά σημεία πόλεων του νομού Ηλείας (Αμαλιάδα, Ζαχάρω) θα στηθούν εκδηλώσεις οι οποίες θα προσφέρουν ψυχαγωγία στην τοπική κοινωνία αλλά και θα τονώσουν την τοπική οικονομία.  Στόχος των εκδηλώσεων μας είναι η δημιουργία εορταστικού κλίματος, η ανάδειξη νέων τοπικών καλλιτεχνών και η προσφορά μοναδικών εκδηλώσεων με ζωντανές εμφανίσεις γνωστών καλλιτεχνών, δωρεάν για το κοινό.

Η Ομάδα Συντονισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος για την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2012 απευθύνει ένα ευρύ κάλεσμα στους πολίτες κάθε ηλικίας να λάβουν μέρος στη γιορτή, στις πόλεις που θα πραγματοποιηθούν οι μουσικές εκδηλώσεις.