Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ τερμάτισε πρώτος στα πλέι οφ, εξασφάλισε θέση στον γ' προκριματικό γύρο του Champions League και πλέον "βλέπει" ποιους θα πρέπει να αποκλείσει για να προκριθεί

Ο ΠΑΟΚ νίκησε στα Γιάννινα και είναι η ομάδα, που χαμογέλασε τελευταία στη διαδικασία των πλέι οφ. Οι θεσσαλονικείς θα αγωνιστούν στα προκριματικά του Champions League, αλλά το έργο του θα είναι πολύ δύσκολο.
Ο Δικέφαλος του Βορρά θα αγωνιστεί στον γ' προκριματικό γύρο, εκεί που θα αντιμετωπίσει μία εκ των Λιόν, Ζενίτ, Αϊντχόφεν, Μεταλίστ Χάρκιβ και Φενέρμπαχτσε (είναι στους ανίσχυρους με Ζάλτσμπουργκ, Νόρτζελαντ, Γκρασχόπερς και Ζούλτε-Βάρεχεμ).
Η κλήρωση θα γίνει στις 19 Ιουλίου και τα ματς 30 ή 31 Ιουλίου και 6 ή 7 Αυγούστου, ενώ αν καταφέρει να περάσει στα play-offs θα μάθει τον αντίπαλο στις 9 Αυγούστου και τα ματς θα γίνουν 20 ή 21 και 27 ή 28 Αυγούστου.
Στα play-offs λοιπόν ο ΠΑΟΚ θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ξανά στους ανίσχυρους και πιθανοί αντίπαλοι θα είναι σίγουρα οι Άρσεναλ, Μίλαν και Σάλκε, μαζί με δύο από τις ομάδες που αναφέραμε παραπάνω στους ισχυρούς του 3ου προκριματικού.
Ο ΠΑΟΚ έχει κάποιες λιγοστές ελπίδες για να βρεθεί στους ισχυρούς στα πλέι οφ. Για να γίνει αυτό θα πρέπει από τις Λιόν, Ζενίτ, Αϊντχόφεν, Μεταλίστ Χάρκιβ και Φενέρμπαχτσε να έχει περάσει μόνο μία στα πλέι οφ.
Να σημειώσουμε πως ο ΠΑΟΚ είναι τιμωρημένος από την UEFA και θα πρέπει να αγωνιστεί σε τρία ματς σε άδεια Τούμπα.