Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Χωρίζουν σαν φίλοι…


Οι… σκιές στις σχέσεις Παναθηναϊκού και Γιώργου Καραγκούνη υποχώρησαν μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα ο παίκτης με τον Γιάννη Αλαφούζο. 
Οι δυο άνδρες συνομίλησαν για αρκετή ώρα σε μία προσπάθεια να αποκατασταθούν οι σχέσεις των δύο πλευρών, κάτι που φαίνεται, ότι σε ένα μεγάλο βαθμό, έγινε.

Θέμα παραμονής στους «πράσινους», φυσικά και δεν τέθηκε, όμως ξεκαθαρίστηκε ότι η πόρτα της ομάδας θα είναι ανοιχτή για τον «Κάρα» όταν εκείνος αποφασίσει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Μετά την ραδιοφωνική συνέντευξη του Γιώργου Καραγκούνη στον NovaΣΠΟΡ FM, το κλίμα που είχε διαμορφωθεί δεν ήταν το καλύτερο δυνατό και είχε βγει στην επιφάνεια η πικρία του παίκτη για τον τρόπο που η διοίκηση και ο προπονητής χειρίστηκαν την περίπτωσή του.

Το ραντεβού που έγινε λοιπόν σήμερα ανάμεσα σε Καραγκούνη και Αλαφούζο είναι ξεκάθαρο ότι δεν είχε στόχο να βρεθεί τρόπος για να μείνει στην ομάδα ο παίκτης. Ο στόχος ήταν να υποχωρήσουν οι σκιές που είχαν δημιουργηθεί στις σχέσεις των δύο πλευρών ώστε να χωρίσουν σαν φίλοι.

Αυτό και έγινε. Ο Καραγκούνης εξήγησε στον Γιάννης Αλαφούζο το παράπονό του για το γεγονός ότι το θέμα τράβηξε πολύ και έφτασε μέχρι εδώ, από την δική του μεριά ο επικεφαλής της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» προσπάθησε να εξηγήσει στον «Κάρα» τον τρόπο που λειτούργησε η διοίκηση και εντέλει οι δύο πλευρές βρήκαν ένα σημείο επαφής ώστε να λυθεί το θέμα.

Από την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου ξεκαθαρίστηκε επίσης ότι η πόρτα της Παιανίας θα είναι ανοιχτή όταν ο Καραγκούνης θα αποφασίσει να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, ώστε να μπει σε κάποιο πόστο στην ΠΑΕ.